news

Το BabyK'tan πήγε στην Ευτοκία!

Maria Tserkezi

Πήγαμε στην Ευτοκία και δείξαμε το Baby K’tan!

Με πολύ χαρά, τσάι και συμπάθεια μας υποδέχτηκαν οι μαίες της Ευτοκίας και τα ζευγάρια που ήταν εκεί στο μάθημα για την φροντίδα του μωρού στο σπίτι.

Μέσα σε μισή ώρα καταφέραμε να δείξουμε σχεδόν όλες τις θέσεις του Baby K’tan και να μιλήσουμε για τα οφέλη του Babywearing.

Για εμάς ήταν η πρώτη φορά που δείξαμε ουσιαστικά το Baby K’tan σε ζευγάρια που περιμένουν το μωρό τους και τα συμπεράσματα μας ήταν πολύ ιδιαίτερα.

  1. Τα ζευγάρια που ήταν εκεί ήταν πολύ ενημερωμένα (βεβαίως ήταν και στην Ευτοκία – αν δεν ήταν εκεί ενημερωμένοι πού θα ήταν)
  2. Μας ρώτησαν πολύ ειδικές ερωτήσεις για την στήριξη του κεφαλιού στο νεογέννητο, για τον τρόπο που θα υπολογίσουν τα μεγέθη τους καθώς και για τις θέσεις ανά ηλικία του μάρσιπου
  3. Δείξαμε τα πλεονεκτήματα που έχει σε σχέση με ένα απλό wrap και το ότι μπαίνει ουσιαστικά σαν μπλούζα.
  4. Καλύψαμε το κενό για το πως να θηλάζει η μαμά με τον μάρσιπο καθώς και πως να βάζει σε σωστή θέση το μωρό όταν πια αποκοιμηθεί.
  5. Μιλήσαμε για την ασφάλεια ειδικά στα νεογέννητα και πως να είναι ελέγχουν την αναπνοή και τη θέση του σαγονιού στον μάρσιπο (σε όλους τους μάρσιπους και όχι μόνο στο Baby K’tan)

Ο εθελοντής ήταν μπαμπάς  που φόρεσε το Baby K’tan και δοκίμασε τις περισσότερες θέσεις μεταφοράς του μωρού με το Baby K’tan.

Ευχαριστούμε πολύ λοιπόν την Ευτοκία και όλες τις μαίες και ειδικούς που εργάζονται για την φυσικό τοκετό και εξασφαλίζουν στις γυναίκες μια μοναδική εμπειρία κατά την εγκυμοσύνη και την γέννα.


Παλαιότερο Άρθρο Νεότερο Άρθρο